08-406 22 00 · Sophiahemmet, Hus G, Valhallavägen 91, Stockholm

Operationssjuksköterska

Heltid
Tillsvidare

Beskrivning

Arcademy Stockholm AB är grundat av fyra specialister inom hand- och fotkirurgi som tillsammans har 125 års erfarenhet av specialistsjukvård. På Sophiahemmet i Stockholm har vi skapat ett Center of Excellence med ambitionen att vara norra Europas bästa klinik för hand-, arm- och fotskador. Vi har avtal med de flesta försäkringsbolag som erbjuder privat sjukvårdsförsäkring, men det går också bra att betala privat för vård hos oss.

Idag består verksamheten av drygt 12 medarbetare och vi är i en uppbyggnadsfas där vi nyligen flyttat in i nyrenoverade och toppmoderna lokaler. Just nu söker vi en erfaren operationssjuksköterska som vill bidra till vår utveckling och framväxt. 

Din roll

I din roll som operationssjuksköterska hos oss ingår sedvanliga arbetsuppgifter på en operationsavdelning inom hand- och fotkirurgi. Du ansvarar för att planera inför, genomföra operationer samt ge eftervård av våra patienter. Utöver detta ingår beställningar till operation, eftervård av patienter samt, vid behov, steriliseringsarbete. 

Tillsammans med övriga medarbetare på Arcademy bidrar du till att verksamheten bedrivs på ett effektivt sätt, med hög kvalité, enligt våra uppsatta mål samt i en trivsam arbetsmiljö.

Din personlighet

Som person är du flexibel och gillar att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Att du har förmåga att lyssna, kommunicera och ser möjligheter till förbättringar, tror vi är bra egenskaper för att du skall trivas hos oss.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård samt minst 5 års yrkesvana. Utöver detta är det meriterande med erfarenhet inom ortopedi och handkirurgi, samt både öppen och artroskopisk kirurgi.

Vi erbjuder

Arcademy erbjuder ett stimulerande och kvalificerat arbete i nybyggda och moderna lokaler tillsammans med trevliga kollegor. Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning tillämpas, arbetstiden är heltid om 40 timmar/vecka, dagtid under måndag till fredag. 

Arbetslivserfarenhet

Operationssjuksköterska inom ortopedi och handkirurgi, minst 5 års erfarenhet.

Språk

Svenska (Krav), Engelska (Krav)

Lön

Lönetyp: Fast månadslön

Maila din ansökan till carina.johansson[a]arcademy.se