08-406 22 00 · Sophiahemmet, Hus G, Valhallavägen 91, Stockholm

Operationskoordinator

Heltid
Tillsvidare
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Beskrivning

Arcademy Stockholm AB är grundat av fyra specialister inom hand- och fotkirurgi som tillsammans har 125 års erfarenhet av specialistsjukvård. På Sophiahemmet i Stockholm har vi skapat ett Center of Excellence med ambitionen att vara norra Europas bästa klinik för hand-, arm- och fotskador. Vi har avtal med de flesta försäkringsbolag som erbjuder privat sjukvårdsförsäkring, men det går också bra att betala privat för vård hos oss.

Idag består verksamheten av cirka 15 medarbetare och vi är i en uppbyggnadsfas där vi under våren flyttat in i nyrenoverade och toppmoderna lokaler på Sophiahemmet. Just nu söker vi en erfaren koordinator som vill bidra till vår utveckling och framväxt.

Arbetsuppgifter

Uppgiften som koordinator innebär att koordinera patientens vårdkedja och göra den så smidig som möjligt. Arbetet kräver ett nära samarbete med läkare, ansvarig chef och övrig personal. Vår koordinator kan även komma att behöva arbeta en del av sin tjänst i vården. I arbetet ingår:

  • Bokning och kallelse av patienter till operation.
  • Ansvar för planering och korrigering av operationsprogrammet
  • Telefonkontakt med patienter för planering och uppföljning av operation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är tidigare operationskoordinatorsjobb, kirurgi, operation.

Personliga egenskaper

Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Tjänsten som koordinator kräver stor planerings- och samarbetsförmåga då du koordinerar kirurgernas operationer och har många kontakter. En organisatorisk förmåga med känsla för att se helhet och lösningar är otroligt viktigt för att kunna klara arbetet. Du behöver ha förmågan till att kunna prioritera dina arbetsuppgifter och klara av perioder med hög arbetsbelastning samtidigt som du är professionell i ditt bemötande.

Tillsammans med övriga medarbetare på Arcademy bidrar du till att verksamheten bedrivs på ett effektivt sätt, med hög kvalité, enligt våra uppsatta mål samt i en trivsam arbetsmiljö.

Att du har förmåga att lyssna, kommunicera och ser möjligheter till förbättringar, tror vi är bra egenskaper för att du skall trivas hos oss.

Övrigt

Tjänsten avser dagtjänstgöring måndag till fredag.
Tillsvidareanställning med 6 månader provanställning.

Arbetslivserfarenhet

Operationssjuksköterska, 2-4 års erfarenhet (Meriterande) 

Språk

Svenska (Krav), Engelska (Krav)

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansökan

Ansök senast 30 november 

Maila din ansökan till carina.johansson[a]arcademy.se