08-406 22 00 · Sophiahemmet, Hus G, Valhallavägen 91, Stockholm

Inför ditt besök

Vid besöket träffar du en av våra specialister som noggrant undersöker vilka besvär du har och utifrån detta bestämmer om ytterligare åtgärd behövs – t.ex. rehabilitering, operation eller annan utredning.

Hitta till oss

Det är dessvärre ont om p-platser på Sophiahemmet så vi rekommenderar alla våra patienter att ordna med skjuts, ta taxi, eller använda kommunala transportmedel.

Om du inte kan ordna transport utan tar egen bil, kom i god tid då du kan behöva vänta eller leta en stund för att hitta parkering. Det finns även p-platser i Valhallavägens allé, några minuters promenad från sjukhusområdet.

Om du tar taxi, ange att du ska till Hus G.

Gör en hälsodeklaration innan besöket

Genom att klicka på länken nedan kan du fylla i en hälsodeklaration inför besöket. Blanketten kommer automatiskt att hamna i din journal och därmed vara tillgänglig för din läkare.

Fyll i blanketten

Pil mot arcademy

Mer information

WiFi
På Arcademy finns tillgång till wifi via Sophiahemmets öppna nätverk. Välj ”The Cloud” i listan över tillgängliga nätverk. Att vara ansluten till The Cloud är gratis och ingen inloggning krävs. Som alltid vid publik nätaccess är du själv ansvarig för vad du gör när du är ansluten till ett öppet nätverk.

Kaffe och mat
Vi bjuder på en kopp kaffe när du väntar (observera att du inte ska dricka kaffe om du ska bli opererad!). Det finns två caféer som serverar kaffe, smörgåsar, konditorivaror m.m. i entrén i Hus A samt i entrén i Hus O. De är öppna måndag till fredag, dagtid. Lunch och smårätter kan även intas på Sabis Restaurang i Hus C som har öppet vardagar 11.00-13.30.

Av- och ombokning
Om du behöver av- eller omboka din tid, vänligen kontakta oss snarast på telefon: 08-406 22 00.