08-406 22 00 · Sophiahemmet, Hus G, Valhallavägen 91, Stockholm

Verksamhetschef till Arcademy

– Center of Excellence i hand- och fotkirurgi

Heltid
Tillsvidare

Beskrivning

Arcademy Stockholm AB är grundat av fyra specialister inom hand- och fotkirurgi som tillsammans har 125 års erfarenhet av specialistsjukvård. På Sophiahemmet i Stockholm har vi skapat ett Center of Excellence med ambitionen att vara norra Europas bästa klinik för hand-, arm- och fotskador. Vi har avtal med de flesta försäkringsbolag som erbjuder privat sjukvårdsförsäkring, men det går också bra att betala privat för vård hos oss.

Idag består verksamheten av sexton medarbetare och vi är i en expansiv fas där vi under året kommer utöka verksamheten både lokalt på Sophiahemmet samt i övriga delar av landet. Just nu söker vi en driven verksamhetschef till Arcademy Stockholm AB som vill bidra till vår utveckling och framväxt.

Din roll

I din roll som verksamhetschef ingår att ha ett övergripande ansvar för klinikens dagliga arbete, inkluderande kontakt med personal, bemanning och omhändertagande av ev klagomål/synpunkter från patienter/kunder. Som verksamhetschef är du även en drivkraft i klinikens utveckling och kvalitetsarbete, och ansvarar för kontakt med våra kunder (försäkringsbolag) samt ISO certifiering och kvalitetsregister. (Se punktlista nedan för närmare beskrivning). 

Du arbetar nära VD och rapporterar regelbundet till styrelsen. Tillsammans med övriga medarbetare på Arcademy bidrar du till att verksamheten bedrivs på ett effektivt sätt, med hög kvalité, enligt våra uppsatta mål samt i en trivsam arbetsmiljö.

Din personlighet

Som person är du van vid att arbeta självständigt och ta ansvar för såväl arbetsuppgifter som personalfrågor. Du har en erfarenhet av att arbeta med människor och problemlösningar, samt har en vilja att vidareutveckla både dig själv och verksamheten.  

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet från ledarskap, helst med erfarenhet från arbete med vårdmottagningar och/eller vårdförsäkringar.  Utbildning som sjuksköterska/sjukgymnast, vårdadministratör och/eller ekonom är meriterande. 

Vi erbjuder

Arcademy erbjuder ett stimulerande och kvalificerat arbete i nybyggda och moderna Arcademy erbjuder ett stimulerande och kvalificerat arbete i nybyggda och moderna lokaler tillsammans med trevliga kollegor. Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning tillämpas, arbetstiden är heltid om 40 timmar/vecka, dagtid under måndag till fredag.  

Arbetsuppgifter – verksamhetschef Arcademy Stockholm

Som verksamhetschef finns ansvar för verksamheten på kliniken vid Sophiahemmet i Stockholm, men även för verksamhetens utveckling vad gäller kvalitet och omfattning. Exempel på arbetsuppgifter:

  1. Marknadsföring: jobba aktivt mot försäkringsbolag för att säkra starkare samarbeten.
  2. Personal: sköta löpande personalfrågor – tex ledigheter, bemanning; hålla i utvecklingssamtal och lönesamtal; samarbeta med vår enhetschef på operation och HR konsult för rekrytering.
  3. ISO: ledningsansvarig för klinikens kvalitets- och miljöledningssystem med årliga interna och externa revisioner; ansvar för att utveckla klinikens ISO-system
  4. Kvalitet: följa upp kvalitetsaspekter vid kliniken, ev klagomål från patienter, bolag eller anställda (avvikelserapporteringar); uppföljning av kvalitetsenkäter via sms-webb; deltagande i nationella kvalitetsregister – t.ex HAKIR, fotregistret.
  5. Inköp: vid större inköp, inhämta offerter från flera leverantörer för att säkra bästa avtal för kliniken – tex leasingavtal, upphandlingar; se över befintliga leverantörsavtal för att säkra att kliniken har bästa villkoren.
  6. Expansion: verka för att kliniken ska öka sin omsättning genom säkrade avtal med försäkringsbolagen samt samarbeta med vår ansvarig för affärsutveckling i uppbyggnad av systerkliniker i bl.a Göteborg.
  7. Rapport-avstämning: Regelbundet stämma av med enhetschef på operation, och rapportera löpande till VD gällande klinikens utveckling.

Språk

Svenska (Krav), Engelska (Krav)

Lön

Lönetyp: Fast månadslön

Din ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till elisabet.hagert@arcademy.se. Vi genomför intervjuer med kandidater löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa VD Elisabet Hagert, 070 858 81 86.

Maila din ansökan till elisabet.hagert[a]arcademy.se