Anestesisjuksköterska

– Center of Excellence i hand- och fotkirurgi

Arcademy Stockholm

Kommun: Stockholm
Plats: Vallhallavägen 91, G-huset, Sophiahemmet
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Om jobbet

Vill du vara en viktig del i ett nytänkande team inom ortopedisk kirurgi med inriktning på handkirurgi, fotkirurgi och axelkirurgi. Vi söker dig som är en erfaren och självständig anestesisjuksköterska.

Arcademy startade 2018 med nybyggda anpassade lokaler vid Sophiahemmet, Stockholm. Vi är för närvarande ett team med tre fotkirurger, två handkirurger och en axelkirurg. Vi har två helt nya toppmoderna operationssalar samt en egen sterilenhet.

Kvalifikationer

Sjuksköterskeexamen med specialistutbildning anestesisjuksköterska med minst 2 års erfarenhet.

Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Vi förutsätter att du är en flexibel och väl strukturerad person. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom social kompetens, god samarbetsförmåga, samt kan arbeta med egna initiativ, är ansvarsfull med inriktning på att jobba effektivt och patientsäkert. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är lyhörd för andra och trygg i dig själv.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för en anestesisjuksköterska och du arbetar i team med övriga sjuksköterskor och kirurger. Som anestesisjuksköterska på Arcademy arbetar du på operationssal och på uppvakningsavdelning i en mindre arbetsgrupp och med ett högt tempo. Det innebär även en del administrativa arbetsuppgifter såsom att organisera i verksamheten och beställningar.

Ansökas kan skickas per mejl till lena.kivioja@arcademy.se

Arbetsgivaren

Arcademy Stockholm AB
www.arcademy.se

Kontakt

Lena Kivioja
lena.kivioja@arcademy.se