Om oss

Arcademy är det självklara valet för dig med besvär i fot/fotled, hand, armbåge eller axel.

Arcademy

Om oss
Alla våra medarbetare har en lång erfarenhet inom sina specialistområden och strävar alltid efter att erbjuda en skräddarsydd behandling och omhändertagande på bästa säkra sätt. Med vår kunskap och kompetens vill vi bidra till att förbättra våra patienters livskvalitet.

Vårt mål är att ha en lyhördhet jämtemot både patienter och kollegor. 

Vi ska besitta aktuella och adekvata kunskaper inom vårt område baserat på vetenskap och beprövad kunskap.

Vi ska visa att våra patienter är viktiga genom att agera professionellt, följa upp och visa att alla frågor är välkomna. 

Våra patienter ska känna att vi lyssnar aktivt, är flexibla och ger dem den tid de behöver. De ska känna sig välkomna, få rätt information och bli väl omhändertagna. 

Våra patienters integritet är viktig och det visar vi genom att respektera tystnadsplikten, ha ett empatiskt förhållningssätt och sätta patientens upplevelse i fokus.

Arcademy logotyp på en dörr

Visselblåsartjänst

Arcademy ingår i Aleriskoncernen och omfattas av Aleris visselblåsartjänst (WhistleBlower).

Genom vårt system för visselblåsning, ges en möjlighet att informera om misstanke om missförhållande.

Läs mer om systemet här

Toppmordern utrustning

Våra skickliga specialister använder toppmodern utrustning och den senaste tekniken för att ge dig en säker behandling från undersökning till operation och efterbehandling. Som Sveriges enda privatklinik kan vi direkt erbjuda dataskiktsröntgen med 3D rekonstruktioner av händer och fötter. Så kallad CBCT med bästa bildkvalitet för bedömning av leder och skelett.

Läs mer om CBCT Planmed här

Forskning och utveckling

Forskning och utveckling är bokstavligen talat en del av Arcademys DNA. Förutom enastående patientvård strävar vi hela tiden efter att bli ännu bättre. Forskningen sker i två moment:

  • Grundvetenskaplig forskning (det som oftast kallas för laboratorieforskning).
  • Klinisk forskning (forskning på och tillsammans med patienter).

Det övergripande syftet med vår forskning är att vi hela tiden vill förbättra våra behandlingsmetoder. Vi drivs av en konstant nyfikenhet att lära oss ännu mer och förstå ännu bättre hur händer och fötter fungerar.

Återkoppling från våra patienter

Är du intresserad av att läsa vår patienssäkerhetsberättelse så kan du läsa eller ladda ner den här.