Inför ditt besök

Vid besöket träffar du en av våra specialister som noggrant undersöker 

vilka besvär du har och utifrån detta bestämmer om ytterligare åtgärd behövs – t ex rehabilitering, operation eller annan utredning. 

Vill du bli patient hos oss så kan du ringa oss på 08-406 22 00
eller pratar med ditt försäkringsbolag.

Fyll i din hälsodeklaration

Du kan även få hälsodeklaration skickad till dig via sms. Inför din operation måste en hälsodeklaration fyllas i så att sjukvårdpersonalen får en god information om din hälsa. Det är en förutsättning för att kunna ge dig en säker och god vård. Den hamnar direkt i din journal.

Fyll i blanketten

Munskydd

När du kommer till oss ska munskydd bäras under hela besöket. Detta gäller även dig som är vaccinerad eller har haft Covid-19.

Mer information

WiFi
På Arcademy finns tillgång till wifi via Sophiahemmets öppna nätverk. Välj ”The Cloud” i listan över tillgängliga nätverk. Att vara ansluten till The Cloud är gratis och ingen inloggning krävs. Som alltid vid publik nätaccess är du själv ansvarig för vad du gör när du är ansluten till ett öppet nätverk.

Kaffe och mat
Restaurang Sabis i Hus C har öppet måndag-torsdag kl. 08.00-11.00 och 13.00-16.00, fredag kl. 08.00-11.00 och 13.00-15.00. Vi har med hänsyn till smittorisken i samhället beslutat att stänga för lunchgäster mellan 11.00 och 13.00 och håller endast öppet för Sophiahemmets medarbetare. Vi hoppas ni har överseende med detta.

När restaurangen är stängd hänvisar vi våra patienter och besökare till Östra stationsområdet.

I entrén Hus O finns en kaffe- och en varuautomat med enklare förtäring (frukt, smoothie, konditoribit, dryck)

Av- och ombokning
Om du behöver av- eller omboka din tid, vänligen kontakta oss snarast.

Mottagning: 08-406 22 00
Operationsbokning: 08-406 22 44

Du når oss också på info@arcademy.se

Parkering
Sophiahemmet erbjuder sju laddplatser på besöksparkeringen utanför hus R, infart från Drottning Sofias väg. För att använda laddstationerna behövs en laddbricka från Bee eller deras app. Parkeringsavgift betalas därefter i p-automaten eller med Mobilpark-appen. Maxtid tre timmar. Mer instruktioner hittar du här.